Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kenn Lending Bluesband – OBS: Dato ændret

marts 16 @ 18:00 - 22:00

- 149DKK – 274DKK

Bemærk, grundet snevejr – Er koncerten udsat til den 16. Marts. 

En dansk succés historie i 37 år

Hvis man overhovedet kan tale om en skandinavisk “Bluesmand”, må Kenn Lending være noget af det tætteste man kan komme på dette begreb. I det sydlige USA er en bluesmand en musiker, som lever med sin musik fuldt ud. En der kan begejstre og bevæge sit publikum ved en hver lejlighed, om det er til alvor eller fest, og som iøvrigt er blevet lært op af en ældre bluesmand i de “hemmeligheder” og traditioner, der kan føres direkte tilbage, til de slavegjorte afrikanere i de amerikanske sydstaters plantager. For at være vaskeægte, skal man dog også være født og opvokset i USA’s sydstater, men det er også det eneste man ikke kan sige om Kenn Lending. Han er nemlig født og opvokset på stenbroen i København, hvor han startede sin musikalske kariere helt tilbage i tresserne.

Men at Kenn kan begejstre og bevæge sit publikum til hver en tid, har han til fulde bevist i knap 40 år med Kenn Lending Blues Band. Den traditionelle “oplæring” fik han igennem sit lange venskab og samarbejde med Blues sangeren og Barrelhouse pianisten Champion Jack Dupree, født 1909 i New Orleans. Fra 1978 og til Jack Dupree’s død i 1992, spillede duoen over 1000 koncerter i 35 lande og stater i Europa, Afrika, Canada og USA. Deres nærmest symbiotiske sammenspil kan høres på mere end 20 pladeindspilninger, hvoraf CD’en “Forever And Ever”, indspillet i New Orleans i 1991, modtog WC Handy Awards: Traditional Blues Album of the Year 1992.

At Kenn Lending Blues Band, der fejrede sit 35 års jubilæum i 2015, har haft et bredt publikum, udover de inkarnerede blues fans, skyldes nok Kenn Lending’s holdning til blues, som mere end bare en stil. Kenn opfatter snarere blues som grundsubstansen i al sort amerikansk musik og Kenn Lending Blues Band favner derfor alle de sorte stilarter, fra den dybe Mississippi Blues til moderne funky og soul’ed Urban Blues. En aften med Kenn Lending Blues Band er som en musikalsk rejse igennem afroamerikansk musiktradition, hvor publikum både har mulighed for at dvæle ved bluesens dagligdags poesi og at danse til sveden springer, i et funky rytmisk univers, med rødder i Afrika.

Bemærk, grundet snevejr – Er koncerten udsat til den 16. Marts. 

Detaljer

Dato:
marts 16
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
149DKK – 274DKK

Sted

Kulturhuset Multicum
Gl. Præstøvej 22
Mern, Denmark 4735 Danmark
Telefon:
28 92 90 69

Billetter

49 ledige
Billetter ekskl. Mad (Kenn Lending Bluesband)149.00DKK

Udfyld venligst alle krævede felter

46 ledige
Billetter inkl. Mad (Kenn Lending Bluesband)274.00DKK

Udfyld venligst alle krævede felter